Samet: Bir güzel yürek..

Hep alaycı yorumlara maruz kaldı şahsen hiç bir zaman ağır eleştiri yapmadım, zira iyi niyetinden hiç şüphem olmadı.

Yunanistan'a gitti tecrübe edindi, yerli statüsünde ve kendisini her geçen gün geliştiriyor, helal olsun.

Kendisine yapılan eleştirilere cevabını en güzel şekilde verdi. Çünkü başarı seni kıskanan ve çekemeyen herkesi mahcup eder ve verilecek en iyi cevaptır henüz erken ama maşallah diyelim.

Montella kendisine boşuna güvenmiyor. Samet'te kendisine inanan hocasını mahcup etmiyor..

P H O T O 2024 07 07 00 49 21

Ardaya ayrı bir parantez açmak lazım mükemmel asist helal olsun Ardamıza, ikinci yarıda bir topuda direkten döndü. 10 numara oynayan Hakan Çalhanoğlu bugün sahada yoktu maalesef.

Oyuncu değişiklikleri daha erken yapılabilirdi, sonuçta bu sonuçta hocaya yazar nasıl başarı ona yazdıysa..

İkinci yarı iyi de oynar iken neden geri çekildik anlamak zor! Bazı oyuncularımızın dokunulmazlığı var kötüde oynasalar hocadan torpilliler ama ne olursa olsun 2-1 sonrasında net goller kaçırdık ve yazık oldu.

İngiltere ile yarı final "rüya gibiydi" ama olmadı. Bu genç takıma inanalım ve güvenelim artık Dünya ve Avrupa 3.lükleri, çeyrek finaller kesmiyor, çıta en az final olmalı.

Tebrikler Milli Takım en azından son iki tura kadar bu heyecanı yaşattığınız için.

Bu fırsat bir daha geçer mi? Buraya kadar gelmiş iken ve tam İngiltere ile yarı final oynayacak iken hocanın geç değişiklikleri ve anlamsız geri çekilme sonucunda 1-0'dan 1-2 yazık oldu. Bu turu geçsek sadece 2 maç ile kupaya uzanabilirdik. Bu heyecanı yaşattıkları için elbette teşekkürler ancak artık çeyrek final ve yarı finaller kesmiyor. Bize kupa lazım! Nasıl ki, başarı hocaya yazıyor ise bu sonuçta hocaya yazar, net..