6 saat önce Son Dakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van'ın Çatak ilçesinde Belbuka üs bölgesi yolu Hırsız Tepe güvenlik noktasına yıldırım düşmesi sonucu Güvenlik Korucusu Çetin Şeylan'ın şehit olduğunu duyurdu.

7 saat önce Spor

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 30’uncu ve son haftasında evinde konuk ettiği Büyükçekmece Basketbol'u 92-90 mağlup etti.

8 saat önce Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, "Ben Hamas'ı bir terör örgütü olarak görmüyorum.”

8 saat önce Spor

FIVB Milletler Ligi'nde mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın kadrosu açıklandı.

9 saat önce Son Dakika

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, kötü gidişe dur demek için elini taşın altına sokma kararı aldı.

9 saat önce Yerel

Batman'ın Kozluk ilçesinde 5 Mayıs’ta fotoğraf çektirmek için gittiği çayın kenarında, dengesini kaybederek suya düşen Pelin Baz (15), tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra hayatını kaybetti.

10 saat önce AboneHaber Özel

NTB Başkanı ve TÜMGİAD Genel Başkan Yardımcısı Numan Yakut, iş insanlarıyla buluşmak üzere Ankara'ya gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında çeşitli görüşmeler ve toplantılar gerçekleştirdi.

11 saat önce Spor

Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü, Türkiye'nin önde gelen badminton turnuvalarından biri olan U13 Türkiye Badminton Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti.

12 saat önce AboneHaber Özel

13 Mayıs 2014 tarihinde Soma'da meydana gelen maden kazasında yaşanan trajik olayı anmak ve hayatını kaybeden 301 madenciye olan saygıyı göstermek amacıyla bir yürüyüş düzenlendi.

14 saat önce Yerel

Ağrı'da hafif ticari araç ile minibüsün kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i bebek 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.