20:34 Politika

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, "Halkımızın belediyelerden artan beklentilerini karşılamaya çalışırken bir yandan da finansal sorunlarla mücadele ediyoruz. Anayasamızdaki 'Mahalli idarelere görevleriyle orantılı' gelir kaynakları sağlanır hükmüne ters düşen bir gelir açmazına doğru sürüklendiğimiz gerçeğini hepimiz yakından yaşıyoruz" dedi.

20:33 Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belçika, İrlanda, AB Delegasyonu ve Çek Cumhuriyeti büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.

20:10 Asayiş

Antalya'da polisin düzenlediği 'Şafak07 Huzur' operasyonunda 22 şüpheli gözaltına alındı.

20:07 Spor

Vakıfbank, Vodafone Sultanlar Ligi’nin 4'üncü haftasında karşı karşıya geldiği Zeren Spor’u mağlup etti. Ankara’da oynanan karşılaşmada rakibini 3-0 yenen sarı-siyahlılar, 3'üncü galibiyetini elde etti. Marina Markova 20 sayıyla sahanın en skoreri olurken, Kiera Van Ryk da 15 sayıyla çift haneli sayılara ulaştı.

19:11 Yerel

Bursa’nın Karacabey ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 9 kişi yaralandı.

17:42 Politika

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüne ilişkin, "Milletin çocuklarını 'hizmet' diyerek, 'himmet' diyerek mankurtlaştıranların sonu, tarihteki diğer insan kılıklı iblisler gibi onursuz bir ölüm olmuştur" dedi.

16:49 Spor

Türkiye Karate Federasyonu'nun 6. Olağan Genel Kurulu ve 8. Mali Genel Kurulu’nda Ercüment Taşdemir ve Cem Hilmi Kılıç başkanlık için yarıştı.

16:41 Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Kim ne söz söylüyorsa, bütün geçmişte yaşadıklarımıza rağmen bu sözlere kıymet veriyoruz ve CHP olarak diyoruz ki bu ülkede terörün bitmesine, annelerin gözünün yaşının silinmesine tam destek vereceğiz" dedi.

16:19 Asayiş

Eskişehir’de telefonla aradıkları çifti, kendilerini MİT personeli olarak tanıtıp FETÖ ile ilgili suça karıştıklarını söyleyerek korkutup 11 bin 750 dolar dolandıran 2 şüpheli gözaltına alındı.

15:58 Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, “Terörist başı örgüte silah bırakma çağrısında bulunacaksa bu çağrıyı İmralı'dan yapabilir. Mesaj versin istiyorlarsa tecritten çıkarsınlar, mesajını alsınlar. Bunun dışında terörist başının gazi meclisimizin herhangi bir kürsüsünde konuşması değil telaffuz, tahayyül bile edilemez” dedi.