Cevat Şenkardeşler, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe için çok büyük bir değer olduğunu, sancılı geçen 6 yılın ardından elini taşın altına koyarak, yeniden başkan adayı olmasının önemli bir fedakarlık olduğunu vurguladı.

722E95A2 Cc56 4971 Badf 49C431C36D5C

Şenkardeşler geçen 6 yıllık süreçte, Sayın Ali Koç'un göreve geldiğinde  bu yana verdiği sözlerin hiç birini tutmadığını, artık Fenerbahçe yönetiminde bahane üreten değil, çözüm üreten insanların olması gerektiğini dile getirdi. Ali Koç'un tekrar aday olmasının yanlış bir karar olduğunun da altını çizem Cevat Şenkardeşler, 'Ben başkan olduğum sürece Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar' diyerek yeniden aday olmanın mantıklı bir izahı olamaz diyerek Ali Koç'u eleştirdi.

Aziz Yıldırım'ın yönetim listesindeki isimlerden Batuhan Özdemir ile sahaya indiklerini ve Aziz Yıldırım'ın doğru aday olduğunu kongre üyelerine ve Fenerbahçe taraftarlarına anlattıklarını vurgulayan Cevat Şenkardeşler, "Batuhan bey de babası Nihat Özdemir gibi Fenerbahçe'ye hizmet etmek istiyor, onun izinden gidiyor. Nihat Özdemir yıllarca Sayın Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe için gece gündüz çalıştılar. Maddi manevi her yönden tüm enerjilerini Fenerbahçe için harcadılar. Şimdi bayrak değişimi oldu. Nihat bey bayrağı evladıma miras bu sevda düsturuyla oğluna devretti. Aziz Yıldırım ve ekibi bir an evvel yönetime gelerek Fenerbahçe'nin üzerindeki karabulutları dağıtmak için can atıyorlar. Sizin vasıtanızla tüm Fenerbahçe Kongre üyelerini sayın Aziz Yıldırım'a oy vermeye çağırıyorum. Çocuklar için ve Fenerbahçe'nin geleceği için Aziz Yıldırım'ı seçelim" diyerek sözlerini tamamladı.

Bc3C3Ca6 6De4 4B4D B154 9F1034767789

Abone Haber Özel: Serkan Özcan